|
id: 5911
Title: Методичні рекомендації для лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" на
Authors: Власенко В.В., Фаріонік Т.В.
Keywords:
Date of publication: 2013-04-24 10:13:06
Last changes: 2013-04-24 10:13:06
Year of publication: 2013
Summary: Методичні рекомендації складено відповідно до програми курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних продуктів" для студентів напряму підготовки 6.050701 харчові технології та інженерія. Лабораторні роботи є невід`ємною складовою частиною навчального процесу та важливим засобом засвоєння матеріалу з курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних товарів". Викладення матеріалу подано з врахуванням наявної теоретичної підготовки та досвіду проведення лабораторних досліджень.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5911.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5911.pdf Size : 687157 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|