id: 5960
Title: Технологія зберігання і переробки плодів та овочів: методичні вказівки до проходження навчальної практики для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеціальність – Плодоовочівництво і виног
Authors: Чернецький В.М.,Чередниченко Л.І., Чередниченко В.М.
Keywords:
Date of publication: 2013-04-24 14:18:13
Last changes: 2013-04-24 14:18:13
Year of publication: 2013
Summary: У методичних вказівках розглядаються питання організації навчальної практики з дисципліни "Технологія зберігання і переробки плодів та овочів". Метою проведення навчальної практики є закріплення набутих знань, умінь та навичок у галузі технології зберігання і переробки плодів та овочів, а також набуття практичних знань, умінь та навичок, необхідних у майбутній професійній діяльності.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5960.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5960.pdf Size : 471157 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|