id: 5966
Title: Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни: «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа»
Authors: Мазур А.Г., Гонтарук Я.В.
Keywords:
Date of publication: 2013-05-29 15:33:49
Last changes: 2013-05-29 15:33:49
Year of publication: 2013
Summary: Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог галузевої компоненти стандартів вищої освіти з підготовки фахівців рівня “бакалавр” з напряму 1401 “Сфера обслуговування»” спеціальності “ Готельно-ресторанна справа». Методичні рекомендації містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5966.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5966.pdf Size : 435435 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|