|
id: 6004
Title: Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія»
Authors: Власенко В.В., Блащук В.В.
Keywords:
Date of publication: 2013-05-29 15:50:02
Last changes: 2013-05-29 15:50:02
Year of publication: 2013
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Гігієна і санітарія харчових підприємств» Рекомендовано для студентів денної форми навчання форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6004.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 6004.pdf Size : 333059 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|