The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 6009
Title: Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Authors: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2013-05-29 16:05:22
Last changes: 2013-05-29 16:05:22
Year of publication: 2013
Summary: «Технологія бродильних виробництв» є складовою частиною дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» та нормативною дисципліною циклу професійної підготовки студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6009.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 6009.pdf Size : 377338 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska