id: 6069
Title: «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» Методичні вказівки з виконання практичних завдань для студентів денної форми навчання, факультету менеджменту, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Кафлевська С. Г., Красняк О.П.
Keywords:
Date of publication: 2013-05-29 08:37:57
Last changes: 2013-05-29 08:37:57
Year of publication: 2013
Summary: Методичні вказівки розроблені і опубліковані для використання студентами денної форми навчання факультету менеджменту, що вивчають навчальну дисципліну «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві». Вказівки розроблено відповідно до завдань, що передбачені програмою з дисципліни. Вказівки мають на меті допомогти студентам отримати в процесі вивчення дисципліни необхідні знання через опрацювання наявної в бібліотеці університету літератури з дисципліни.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6069.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 6069.pdf Size : 444818 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|