id: 6616
Title: Удосконалення технологічних процесів виробництва кисломолочних продуктів з використанням желатино-біологічних наповнювачів
Authors: І. Г. Власенко, І. П. Паламарчук, Л. М. Крижак, В. В. Власенко
Keywords: молочна галузь, бактеріальний препарат, виробництво кисломолочних продуктів, біфідобактерії
Date of publication: 2013-08-27 11:36:41
Last changes: 2013-08-27 11:36:41
Year of publication: 2012
Summary: Показано перспективні напрямки розвитку молочної галузі. Доведені можливості удосконалення розробленого бактеріального препарату для використання при виробництві кисломолочних продуктів. Дослідження виходу готового бактеріального препарату виявили, що в 1л запропонованої живильного середовища на 58% більше біфідобактерій у порівняні з існуючою технологією за рахунок синергізму біфідобактерій різних серій.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6616.pdf
Publication type: Статті
Publication:
In the collections : 2012. Випуск № 10 Том 1 (58)/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6616.pdf Size : 324602 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|