id: 6691
Title: Видалення бактерій з молока за допомогою бактофугування
Authors: В. В. Власенко, Т. В. Семко
Keywords: центрифуга, відцентрове бактофугування, бактофуга, бактофугат, очищення молока, мікрофлора молока, штами бактерій, сироваріння, виробництво сиру
Date of publication: 2013-09-23 16:28:10
Last changes: 2013-09-23 16:28:10
Year of publication: 2010
Summary: За результатами досліджень встановлено, що бактофугування молока скорочує кількість бактерій і подовжує термін придатності молока, а також зменшує кислотність молока при тривалому його зберіганні.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6691.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6691.pdf Size : 275750 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|