id: 6693
Title: Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні і технологічні властивості
Authors: В. В. Власенко, Т. В. Семко, С. А. Король
Keywords: теплова обробка, ультрависокотемпературна обробка, молоко, сиропридатність, сичужний сир
Date of publication: 2013-09-23 16:49:31
Last changes: 2013-09-23 16:49:31
Year of publication: 2010
Summary: За результатами досліджень встановлено, що висока температура теплової обробки молока дає можливість збільшити вихід сиру, тому що разом з казеїном у згусток переходить частина денатурованих сироваткових білків. Разом з тим інтенсифікація теплової обробки молока, зменшує швидкість сичужного згортання молока , збільшує вихід сиру на 2-3% і знижує інтенсивність синерезису.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6693.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6693.pdf Size : 324717 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|