id: 6802
Title: Дослідження мікробіологічних показників кисловершкового масла із включенням заквашувальних культур прямого внесення
Authors: О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій
Keywords: кисловершкове масло, мезофільні молочнокислі культури, солодковершове масло, пробіотичні властивості
Date of publication: 2013-10-11 13:03:25
Last changes: 2013-10-11 13:03:25
Year of publication: 2013
Summary: Наведено результати досліджень мікробіологічних показників кисловершкового масла із застосуванням мезофільних молочнокислих культур та із включенням Lbm. acidophilum La-5 порівняно з солодковершковим маслом, на початку зберігання і через 30 діб. Використання Lbm. acidophilum La-5 в складі кисловершкового масла дозволяє надати йому не тільки приємного смаку, але й пробіотичних властивостей.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6802.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6802.pdf Size : 324065 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|