id: 6812
Title: Вміст мінеральних речовин у м"ясі курчат-бройлерів за дії ферментного препарату
Authors: Г. В. Ташлицька
Keywords: курчата-бройлери, фермент,, мінеральні речовини, біле м"ясо, червоне м"ясо
Date of publication: 2013-10-11 15:28:02
Last changes: 2013-10-11 15:28:02
Year of publication: 2013
Summary: Досліджено, що введення курчатам-бройлерам препарату в дозі 150 та 250 г/т корму сприяє збільшенню вмісту кальцію у білому м"ясі на 0,09 та 0,08 г/кг відповідно. У червоному м"ясі збільшилась кількість кальцію та заліза. Проте відзначено тенденцію до зменшення кількості магнію, марганцю та міді.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6812.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6812.pdf Size : 341503 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|