The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 6836
Title: Вплив режимів пастеризації на кількість мікроорганізмів родини ENTEROBACTERIACEAE в технології пастеризованого питного молока
Authors: О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук
Keywords: мікроорганізми родини ENTEROBACTERIACEAE, пастеризоване питне молоко
Date of publication: 2013-10-15 15:58:48
Last changes: 2013-10-15 15:58:48
Year of publication: 2013
Summary: Теоретично та експериментально обґрунтовано динаміку кількості мікроорганізмів родини Enterobacteriaceae і, в тому числі бактерій Enterobacter sakazakii в технології пастеризованого питного молока. Вивчено вплив параметрів пастеризації залежно від кількості вищезазначених мікроорганізмів в збірному молоці корів гатунків екстра та вищий і встановлено, що ефективною пастеризацією відносно цих мікроорганізмів є використання температури 62±1°С протягом 30 хв. та 72±1°С протягом 15 та 30 с.

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6836.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6836.pdf Size : 355357 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska