id: 6837
Title: Дослідження фракційного складу білків овечої та коров"ячої сироватки та альбумінового сиру урда, виготовленого з їх суміші
Authors: О. А. Білик
Keywords: овеча сироватка, коров"яча сироватка, білковий сир урда, сироваткові білки, фракційний склад білків.
Date of publication: 2013-10-15 16:34:59
Last changes: 2013-10-15 16:34:59
Year of publication: 2013
Summary: Наведені дані фракційного складу білків овечої та коров’ячої сироваток, їх сумішей та альбумінового сиру виготовленого з суміші овечої та коров’ячої сироваток. Показано, що частка β-лактоглобуліну і альбуміну вища у коров’ячій сироватці, імуноглобулінів і швидкої фракції – у овечій. Встановлено збільшення кількості сироваткових білків у сирі, виготовленому із суміші сироваток у співвідношенні 1:1 та 3:1 завдяки збільшенню вмісту швидкої фракції та фракції альбумінів у сирі із співвідношенням 1:1 та швидкої фракції і β-лактоглобулінів у сирі із співвідношенням 3:1 порівняно із сиром, виготовленим із овечої сироватки.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6837.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6837.pdf Size : 371424 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|