id: 6839
Title: Обгрунтування технології виробництва йогурту з соком барбарису та дослідження його властивостей
Authors: В. М. Бондарчук, Є. В. Маландій, Я. О. Мельник
Keywords: безпека, якість, йогурт, термін зберігання
Date of publication: 2013-10-15 16:45:25
Last changes: 2013-10-15 16:45:25
Year of publication: 2013
Summary: Обґрунтовано доцільність виготовлення йогурту з соком барбарису, досліджено хімічний склад барбарису, підібрано рецептурний склад продукту, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту, визначено енергетичну цінність, досліджено показники якості продукту в процесі зберігання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6839.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6839.pdf Size : 379562 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|