id: 6841
Title: Шляхи удосконалення технології переробки та підвищення якості тушок курчат-бройлерів
Authors: С. О. Назаренко
Keywords: курчата-бройлери, технологія переробки, водяне охолодження тушок, повітряне охолодження тушок
Date of publication: 2013-10-15 17:04:20
Last changes: 2013-10-15 17:04:20
Year of publication: 2013
Summary: На основі аналізу існуючої технології забою і обробки тушок курчат-бройлерів в умовах забійного цеху ПрАТ "Дружба народів Нова" були розроблені пропозиції щодо підвищення якості тушок бройлерів та зменшення питомих матеріально-енергетичних витрат на одиницю продукції. Впровадження повітряного способу охолодження тушок сприятиме скороченню витрат води на 9300 тонн. Птахівниче підприємство щомісяця буде заощаджувати на операції охолодження тушок 27,6 тис. грн., і грошові витрати на переробку 1 т м"яса зменшаться на 3,82 грн.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6841.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6841.pdf Size : 344826 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|