The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 6845
Title: Використання м"яса механічної дообвалки у виробництві ковбас
Authors: В. І. Тищенко, Н. В. Божко
Keywords: м"ясо, ковбаса, показники, механічна обвалка
Date of publication: 2013-10-15 17:28:28
Last changes: 2013-10-15 17:28:28
Year of publication: 2013
Summary: Досліджували можливість часткової заміни м’ясної сировини (яловичини жилованої першого ґатунку) м’ясом механічної дообвалки в кількості 5 % при виробництві варених ковбасних виробів. Встановлено, що в дослідних ковбасних виробах Додавання до складу фаршу 5 % м’яса механічної дообвалки збільшило вихід готового продукту на 7-11 %, вміст жиру в готових виробах – на 1,4-1,8 %, білку - на 1,6-1,8%. Економічний ефект при цьому на 1 тону готової продукції варених ковбас 300-380 грн в залежності від сортності виробу.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6845.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6845.pdf Size : 315470 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska