id: 6879
Title: Експериментальне визначення оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м’яса індиків
Authors: Т. М. Приліпко, В. М. Куций
Keywords: м’ясні консерви, режим стерилізації, необхідна та фактична летальність мікроорганізмів, стерилізуючий ефект, умовна хвилина
Date of publication: 2013-10-17 13:52:59
Last changes: 2013-10-17 13:52:59
Year of publication: 2013
Summary: Виконані дослідження дозволили встановити оптимальний режим стерилізації консервованих м"ясних паштетів. Вивчено залежність об"єктивних критеріїв оцінки якості паштетів від складу продукту і теплових навантажень.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6879.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6879.pdf Size : 355869 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|