id: 711
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Тимчасова програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації.
Authors: Чернецький В.М., Вдовенко С.А., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-02-23 00:00:00
Last changes: 2010-11-16 09:15:55
Year of publication: 2008
Summary: Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції рослинництва до технологічних прийомів, покращення якості. Приділена увага питанням нормування якості, новим способам зберігання та переробки, економічним і правовим основам в технології зберігання та переробки. Призначення для студентів факультету економіки та підприємництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/711.pdf
Publication type: Тимчасові програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 711.pdf Size : 354558 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|