id: 7435
Title: Технологія зберігання і переробки продцкції рослинництва: Методичні рекомендації щодо проведення комплексної контрольної роботи студентами вищих аграрних закладів ІІ–IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України зі спеціальн
Authors: Чернецький В. М., Чередниченко В. М., Чередниченко Л. І., Вдовенко С. А.,
Keywords:
Date of publication: 2013-11-27 15:11:00
Last changes: 2013-11-27 15:11:00
Year of publication: 2013
Summary: Наводиться 30 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності прогармного матеріалу дисципліни для виконання комплексної контрольної роботи та правили її виконання, оформлення і оцінки знань викладачем.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7435.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 7435.pdf Size : 294215 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|