The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 3240
Title: Изучение применения высокого давления как экологически безопасного способа обработки пищевых продуктов
Authors: П. В. Шелихов, А. Д. Гладкая, И. А. Сасина
Keywords: харчові продукти, екологічно чиста технологія
Date of publication: 2011-05-12 15:32:48
Last changes: 2011-05-12 15:32:48
Year of publication: 2011
Summary: Розглянуто використання високого тиску для збільшення терміну зберігання без змін показників якості харчових продуктів. Запропоновано використання даного способу обробки в якості натуральної, екологічно чистої технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3240.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3240.pdf Size : 283445 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska