id: 2130
Title: Якість яєць, м
Authors: О. Т. Непорочна
Keywords: лляна макуха, ферментна добавка мацераза, курки-несучки, яйця, м
Date of publication: 2010-11-11 11:53:38
Last changes: 2010-12-02 09:43:50
Year of publication: 2010
Summary: Встановлено, що використання 6% лляної макухи та ферментної добавки мацерази у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню яйценосності на 19,5%. Відзначено, що заміна 4 та 6% соняшникового шроту у складі комбікорму для курок лляною макухою позитивно впливає на смакові якості яєць та м’яса.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2130.pdf
Publication type: Статті
In the collections : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2130.pdf Size : 301651 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|