id: 2153
Title: Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
Authors: С. О. Олійник
Keywords: якість яловичини, бугайці, низьковитратна та традиційна технології
Date of publication: 2010-11-12 11:00:16
Last changes: 2010-11-12 11:00:16
Year of publication: 2010
Summary: Доведено, що вирощування бугайців за низьковитратною технологією дозволяє отримувати від них більш пісну яловичину із збільшенням вмісту білку у м’ясі на 0,70-0,98% у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2153.pdf
Publication type: Статті
Publication: 1324 Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2153.pdf Size : 289898 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|