id: 5011
Title: Покращення якості яловичини шляхом вибракування відстаючих у рості бичків української чорно-рябої молочної породи
Authors: Л. В. Польовий, В. О. Ліцький
Keywords: хімічний склад, білок, жир, фізико-технологічні показники, найдовший м’яз спини
Date of publication: 2012-09-24 10:01:43
Last changes: 2013-09-03 16:48:50
Year of publication: 2012
Summary: Доведено, що спосіб утримання бичків суттєво впливає на хімічний склад м’яза спини. Так, хімічний склад найдовшого м’яза спини за вмістом білка у бичків при безприв’язному утриманні мають перевагу над м’ясом бичків при прив’язному. Якість яловичини за фізико-кулінарними показниками відмічений вищими у бичків, які утримувались до 18-місячного віку без прив’язі, особливо за виходом кулінарно-технологічним та білково-якісним показниками.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5011.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 1(57)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 5011.pdf Size : 305360 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|