id: 6872
Title: Визначення доцільності використання лимонного сиропу в виготовленні кисломолочного сиру
Authors: Є. В. Маландій, В. Ю. Курська
Keywords: безпека, якість, вітамін С, кисломолочний сир, лимонний сироп
Date of publication: 2013-10-17 10:59:26
Last changes: 2013-10-17 10:59:26
Year of publication: 2013
Summary: В статті обґрунтовано доцільність виготовлення кисломолочного сиру з лимонним сиропом, розроблена рецептура приготування, представлена органолептична оцінка показників експериментального зразку, дослідженні органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6872.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6872.pdf Size : 335620 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|